2017. augusztus 18., péntek

Velejükig megrázza majd a rajongókat Josh új sorozata

Lassan megint a félretett anyagaim végéhez közeledek, mostanában pedig valahogy nem kerülnek elő olyan mennyiségben továbbiak, ahogy nyár elején beindultak. A hátralévő cikkek közül most a Bustle cikkét hozom, amelyben Josh Future Man karakterét ismerhetitek meg - többek között - Josh nyilatkozataiból (is).

Az egykori Peeta Mellarknak [alakítójának!] új sorozata érkezik, amelyhez sokkal több, hmmm...  - nevezzük merészségnek - kell, mint bármely korábbi munkájához. A Future Man kezdetén Josh egy portást alakít, aki nagy videójátékos és akit a játék két főhőse arra szemel ki, hogy mentse meg az emberiség jövőjét. És ez még csak a kezdet. A Hulu sorozatát  Kyle Hunter és Ariel Shaffir írták, a rendezésért és produceri munkáért Seth Rogen a felelős, vagyis a dolgok igazán felpörögnek majd Hutcherson új Hulu-n látható sorozatában.




- Magömlésem lesz. A kamerák előtt. - mondja Josh, miközben hangja figyelmeztetőleg elhalkul a San Diego-i Comic Con kerekasztal beszélgetése alkalmával. Döbbenetes hallani ezt a vallomást ettől a színésztől, aki korábban aranyos, kedves karaktereket alakított, majd aki hamarosan újra felveszi a beszélgetés fonalát a Sausage Party-s srácokkal. - És ez még csak az első a vad dolgok sorában [amelyek a sorozatban történnek majd]. - figyelmeztet nevetve.

- Elég mocskos műsor lesz, nehéz is körülírni, milyen szempontból. - árulja el Josh Ben Karlinnak, a The Daily Show vezető producerének az interjúsoron. - Eléggé felkavarja az embert.

És ez a leírás még lehet, hogy túl pontos is. Röviddel azután, hogy Hutcherson megosztja karaktere első durva pillanatát, színész társa Derek Wilson további részletekkel szolgál:
- Ráadásul rám fröccsen majd. - Kiderül, hogy ő és Eliza Coupe karaktere épp az esemény kellős közepén jelennek meg. Szóval barátaim, Az Éhezők Viadala rajongói legközelebb így szembesülnek majd Hutchersonnal a képernyőn.

De bármennyire is megdöbbentek, Hutcherson még nem gondolja, hogy ez lenne a csúcs. 
- Különös, de mindig is komoly színészként láttam magamat. - mondja utalva arra, hogy a sorozat alkalmas belépő lenne számára a vígjátékok világába. 
- Azt hiszem, hogy mivel a karakterem elég komoly és szerény, nem próbál vicceskedni... a humor spontán fakad és én pedig úgy alakítom, hogy realisztikusnak tűnjön. Ez pedig működik, ami jó.


Mint kiderül, épp ez - hogy Josh úgy alakítja a karaktert, hogy az valósághűnek tűnjön, mégis vicces legyen - az, amiért Rogen szerette volna, ha az egykori Éhezők Viadala szereplő alakítja a karaktert. Hutchersonnak volt egy kisebb szerepe a The Disaster Artist című filmben (amely egy Tommy Wiseau-ről szóló részben életrajzi ihletésű film, amelynek James Franco és Rogen a producerei), amellyel nyilvánvalóan lenyűgözte Rogent.

- Rájöttünk, hogy olyasvalakire van szükségünk, aki képes érzékeltetni, mekkora is a tét, és ezt egy olyan világba képes helyezni, amelyben azt az érzést kelti, mintha tényleg valódi emberek szembesülnének ezzel a helyzettel. - mondja Rogen. - Rengeteg ilyen filmet készítettünk, amelyben vannak vicces elemek, de rájöttünk, hogy ezek csak akkor lesznek igazán szórakoztatóak, ha olyan komolyan kezeljük őket, amennyire az emberileg csak lehetséges. (Persze az a tény, hogy Joshban megvan az a tulajdonság, amelyet Rogen Michael J. Fox-osnak nevez, szintén nem olyan nagy baj.)

Mégis a "felkavaró" humorának köszönhetően Hutcherson magabiztos, hogy képes lesz Az Éhezők Viadala rajongóit magával húzni ehhez a különös Hulu-sorozathoz.
- Soha nem álltam le, hogy gondolkodjam ezen, úgyhogy úgy vélem, ez azt jelenti, hogy nem aggódok miatta. Vagy csak túl vak voltam, hogy eszembe jusson. - mondja nevetve. - Ez egy nagy lépés egy nagyon más irányba, ez egy nagyon kemény felnőtteknek szóló vígjáték, és csinálok benne pár dolgot, amit valószínűleg jobb lett volna, ha nem teszek. De ettől függetlenül én azt hiszem, a rajongók szeretni fogják, mert őrületes és vicces és hamarosan érkezik is.


Josh magabiztos, de azért rövid szünet után hozzáteszi:
- Szóval igen, de azért drukkoljunk erősen.
Forrás: Bustle

2 megjegyzés:

  1. Őszintén megmondom,hogy nem vagyok túl lelkes Josh új filmje iránt. Roppantul sajnálom, hogy Josh karrierje ilyen hanyatló irányt vett. Pedg szerintem nagyon tehetséges színész de nem sikerül nagyon kitörnie. Az Éhezők viadala után szerintem egy olyan filmben sem játszott, ami eljutott volna a magyar mozikba. De a triobal egyedül Jen az, aki elismert és befutott színész lett.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jogos a meglátás, valóban van benne valami. Josh gyerekszínészként valóban felkapottabb volt, mint az Éhezők Viadala óta. Ettől ez a sorozat még lehet nagy siker, bár valóban erősen kétséges.
      Ez van, én csak tájékoztatok :)

      Törlés