2015. május 9., szombat

Újraforgatnak bizonyos részeket a Kiválasztott 2. részéből június elején

Nem teljesen egyértelmű, hogy csak az epilógus forgatása vagy egyéb újraforgatások is történnek majd június elején, ám megjelent egy statisztakeresős felhívás a CL Casting oldalán. A felhívás az újraforgatás szót használja, a kintiek az epilógust erőltetik, pedig keresnek néhány olyan személyt, akinek nem tudom, mi keresnivalója lenne az utolsó jelenetben. A forgatás pontos időpontja pedig június 6-7-8. Keresnek tehát:
  • 6-9 hónapos ikreket. Mindegy, hogy fiúk vagy lányok, csak ikrek legyenek.
  • 165-170 cm magas, 35-50 év közötti BARNA nőt
  • KOPASZ DUBLŐR - Kb. 190 cm magas, közel 100 kg testsúlyú sötét bőrű, afroamerikai férfit. Fontos, hogy kopasz legyen.
  • SZŐKE DUBLŐR - kb. 180 cm magas, 46/48-as méretű ruhákat viselő fehérbőrű, szőke férfi dublőrt keresnek. 
Ha valaki haloványan sejti, hogy milyen karakterek lehetnek ők, az jelezze. A kintiek úgy tippelik, az ikrek nem Katniss és Peeta gyerekei, hanem Finnick gyereke lesz (esetleg nem akarják, hogy egy babát kelljen egész nap tenni-venni). A szőke dublőr Plutarch Havensbee lehet majd, mivel az ő magassága és ruhaméretei hasonlók. A kopasz dublőr leírása Boggs-ra illik, de ő SPOILER meghal a Kapitóliumban, így nem logikus a jelenléte az epilógusban. Én viszont továbbra is azt gondolom, hogy három napon keresztül nem csupán az epilógust forgatják majd. SPOILER VÉGE

Izgalmasabb kérdés a 35-50 közötti barna nő kérdése, mert a főbb szereplők közül Jennifer Lawrence magasabb, Jena Malone pedig alacsonyabb ennél a megadott magasságnál.

Mindenesetre izgalmas, hogy van valami mozgolódás a sorozat háza táján.
Sőt, még maga Francis Lawrence is válaszolt egy érdeklődő tweet-re, amelyben azt írja, jó bulinak ígérkezik ez a mini-találkozó néhány színésszel és nagyon izgatottan várja.


5 megjegyzés:

  1. A 35-50 közötti nő nem dublőrnek kell gondolom, mivel ilyen korú, barna hajú női szereplő nem is nagyon van. Esetleg Jackson, de mivel nem írták oda, hogy dublőr, ezért nem valószínű.

    A sok plusz szereplő miatt valószínűnek tartom, hogy nem csak az epilógust kell leforgatni, ahogy te is írtad.

    VálaszTörlés
  2. Nem tudom kik lehetnek, lehet majd előkerül pár forgatási kép, akkor talán okosabbak leszünk.

    VálaszTörlés
  3. Ez tényleg nagyon izgi!És szerintem sem csak az epilògushoz kellenek.Én örültem volna ha nyilvánosságra hozzák mely gyerekeket választották ki Peeta és Katniss gyerekeként.
    Jelen esetben az ikrek szerintem is inkább Finnick gyerekei lesznek...
    Szerintem a barna női,és afro amerikai dublőrnek a végjàtékban lesz szerepe,mert mint tudjuk SPOILER megszavazzák,hogy legyen egy utolsò viadal,a kapitòium krémjének gyermekeivel.Talán ők ilyen "krémet" alakìtanak,de az is lehet,hogy Enobaria szerepére kell a barna nő...


    VálaszTörlés
  4. Enobaria szinesza biztos re er. Legalabbis szerintem. :) Rmelem latom ot 2. Részben. Engem is felcsigázott ez a hír. Lehet a Fin-es resz ahogy irtatok:). U.i Mar egy teaser johetne

    VálaszTörlés