2015. május 16., szombat

Elkezdődtek az Éhezők Viadala musical előkészületei

A nővér portré óta nagyon nagy a csönd és az én kicsit melósabbra és stresszesebbre sikerült hetem sem segített most abban, hogy egyáltalán bármilyen friss hírt hozzak, de most legalább egy apróságot kaptunk. 

A kép csak a Futótűzből illusztráció, de olyan ideillőnek éreztem :)

Az Éhezők Viadala rajongói kezdhetnek izgulni: a[z első] film színpadi verziója hamarosan Londonba érkezik.

Egy 1300 férőhelyes, egyedi, kifejezetten a produkció számára készülő helyszín - benne egy 360°-ban elforgatható színpaddal - kapott építési engedélyt a közelmúltban. Itt a közönség több szemszögből is láthatja majd Suzanne Collins komor jövőbeli világának történetét, amelyben fiatalok vívnak élet-halál harcot.

Az Evening Standard beszámol arról is, hogy ez a szóban forgó helyszín a Wembley stadiont körülvevő parkoló egy részének átépítésével jár majd. 

A forgó színpad a Tony- és Lawrence Olivier-díjas producer, Robin de Levita tervezte. 
Levita így nyilatkozott a projektről: - Izgatott vagyok, amiért egy, a Lionsgate-hez hasonló filmstúdióval olyasvalamin működhetek együtt, ami ilyen közel áll annak közönségéhez. A színház fantasztikus közeg arra, hogy Suzanne Collins ezen ilyen sokrétű írását életre keltse.

Az Éhezők Viadala színpadi változata 2016 nyarától látható Londonban.
Forrás: DigitalSpy

Csak ilyenkor felmerül bennem, hogy lehet mégsem fog teljesen lezárulni az oldal jövő április végén. Elvégre is minden bizonnyal akad még rajtam kívül is olyan rajongó, akit egy ilyen produkció valamilyen szinten érdekel majd. Biztosan jönnek majd róla képek, beszámolók, stb, erről lehetne még írni, ha nem is napi szinten. Jön majd a vándorkiállítás, a vidámpark, szóval lehet, akad még téma, ami miatt néhány bejegyzés erejéig érdemes majd visszalátogatni. Ez persze még messze van és úgyis mindig szólok, mire számíthattok az oldallal kapcsolatban.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése