2015. május 3., vasárnap

Anyák napjára: Mi volt a legjobb tanács, amelyet a sorozat szereplői édesanyjuktól kaptak?

Még a kinti DVD/BD megjelenés kapcsán jelent meg két aranyos videó, amelyben az Éhezők Viadala szereplői arról beszélnek, mi volt édesanyjuk legmeghatározóbb üzenete számukra. Ideális Anyák napi videó, amely épp ide illik :)))


http://link.brightcove.com/services/player/bcpid2587819449001?bckey=AQ~~,AAACT2hWexE~,QV-ElXQT89U3LFUPqjINpyBKYQTwGE4g&bctid=4109861610001
A képre kattintva elérhető a videó

A folytatásban a videók fordítása is olvasható.



Natalie Dormer: Anyukám legfontosabb útravalója az volt, hogy ha valaki kritizál, az nem rám vet rossz fényt, hanem a másikra. Amikor valaki rosszat mond a másik személyiségéről vagy a megjelenéséről, az a másik önmagával kapcsolatos bizonytalanságát fejezi ki.

Sam Claflin: Hogy soha ne felejtsem el, honnan indultam. Nagyon büszke vagyok rá. Igazi anyatigris volt világ életében. Ő az én hősöm.

Josh Hutcherson: Úgy bánj a másikkal, ahogyan szeretnéd, hogy veled is bánjanak. Ez egyfajta aranyszabály volt. [Közben Jen némileg szarkasztikusan: "Milyen eredeti!"] Bocsi, de ők könyveket olvastak arról, hogyan legyenek jó szülők!

Jennifer Lawrence: Nekem azt mondták, mindig maradjak önmagam. [Közben Josh az előző viszonzásaképp: "Milyen eredeti!"] De én fura gyerek voltam! Hazamentem, és mondtam, hogy mindenki azt mondja rólam, hogy fura vagyok. Mire ő: Nos, tényleg fura vagy, de azért csak maradj önmagad!

Donald Sutherland: Szerintem engem anyukám egyszerűen csak nagyon szeretett. Két anya volt az életemben. Az anya, aki engem hozott a világra és a gyermekeim édesanyja. Ők a legkiválóbb, legőszintébb, legtárgyilagosabb, legzseniálisabb nők a világon. Ők a legcsodálatosabbak, akikkel életemben találkoztam.

Stanley Tucci: Mi volt a legjobb tanács, amit anyám adott nekem, nem tudod? Valami főzéssel kapcsolatos... Igen, hogy mindig tartsam rendben a konyhámat, amíg főzök. De tényleg, bejön!
Forrás: ok.co.uk

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése