2015. május 24., vasárnap

Innen-onnan

Az Innen-onnan rovat szokásos - szinte menetrendszerű - kéthetenkénti sorozatának aktuális kiadása következik.

Jennifer Lawrence számára véget ért a Joy forgatása, viszont elkezdődött az X-Men: Apokalipszisé, amelyről Bryan Singer posztolt egy Jennifer Lawrence-szel és Nicholas Houlttal közös képet instagramján:

Forrás: BryanSinger Instagram

A Liam Hemsworth rajongók semmiképp se mulasszanak el kattintani, ha klassz és dögös képekre vágynak kedvencüktől, de van képünk Baby-Willow Shields-ről, Sam Claflinről, Elizabeth Banks is fókuszban áll majd és egyéb kisebb hírek is olvashatóak a folytatásban.



A Diesel nyáron mutatja be Only The Brave elnevezésű férfiparfümjét, amelynek reklámarca Liam Hemsworth lett.
- Aki bátor, az erős, határozott, ezen tulajdonságai pedig lehetővé teszik, hogy az életét a saját igényeinek megfelelően bátran élhesse. - mondta Andrea Rosso, a Diesel kreatív igazgatója, aki hozzátette: - Véleményem szerint Liam Hemsworth megtestesíti ezen tulajdonságokat, ezért nagyon örülök, hogy az Only The Brave képviselője lett.

Forrás: Diesel Instagram

Van még néhány képünk az idetartozó reklámképek fotózásának kulisszái mögül, amelyeket érdemes megnézniük az érdeklődőknek:



Forrás: PanemPropaganda

Willow Shileds és párja, Mark Ballas Dancing With The Starsból való kieséséről már legutóbb beszámoltam, a páros azonban még egyszer visszatért a műsorba: a döntő nyitószámában ők is táncoltak az összes többi párral együtt. Íme róluk egy kép:


Az Éhezők Viadalában Primet alakító tehetséges fiatal színésznő egy saját, kisgyerekkori képét is megosztotta rajongóival, azt is megmutatom, nagyon cuki :)

Forrás: Willow Shields Instagram

Cukiság után ismét dögösség: Sam Claflin is szerepel a GQ júniusi Best of British kiadásában. Nem is kérdés, miért.

Forrás és a Samet körülvevő impozáns lista: ONTD

Elizabeth Banks nyilván a Tökéletes hang 2. részének rendezői debütálása miatt felkapott, így most több újság címlapján is látható lesz majd. Egyrészt az Allure, másrészt a Net-A-Porter The Edit című magazinjain láthatjuk:



Mindkét magazinhoz készült fotósorozat is, ezekből hozok ízelítőül. Előbb az Allure-ből:

Forrás és még több: Allure
És két képpár a The Edit-ből is:


Forrás és még több: Net-A-Porter
A színésznő a Realtor két reklámfilmjében is szerepel, ezeket is megnézhetitek:



És végül egy jelenetet is megnézhettek a színésznő következő filmjének, az Every Secret Thing-nek egy részletét. A filmnek látok egy magyar címét az IMDB-n (Minden titkos dolog), de ez nekem túl tükörfordításnak tűnik, ráadásul ennek ellenére nincs (még?) magyar bemutató időpontja. A filmről ITT olvashattatok korábban részletesen:


Bár Az Éhezők Viadala stábja együtt nem jelent meg a Cannes-i Filmfesztiválon, Julianne Moore ott volt. Van képünk róla a Fesztivál megnyitóünnepségéről és a Mad Max: A Harag Útja premierjéről is.



Wes Bentley következő filmjének, a We Are Your Friends-nek is megérkezett az előzetese.
A film arról szól, hogy az embernek meg kell találnia saját hangját. A történet az elektronikus zene és Hollywood éjszakai életének világában játszódik, főszereplője egy 23 éves Cole nevű DJ (Zac Efron), aki nappalait gyerekkori haverjaival tölti, éjszakáit pedig azzal, hogy elkészítse a számot, amely lángra lobbantja majd a világot [de ideillő a szófordulat :)] Amikor találkozik egy idősebb, karizmatikus, ám sérült DJ-vel, James-szel (Wes Bentley) és ő szárnyai alá veszi a fiút, minden megváltozik. A dolgok azonban összekuszálódnak, amikor Cole belezúg James nála sokkal fiatalabb barátnőjébe, Sophie-ba (Emily Ratajkowski). Miközben Cole tiltott kapcsolata elmélyül, baráti kapdsolataira fény derül, a fiúnak választania kell a szerelem, a hűség és saját jövőbeni céljai között.
A film augusztus 28-tól látható az amerikai mozikban, míg a magyar megjelenésről nincs információnk.


Elden Henson [A Kiválasztott filmek Pollux-a] Daredevil-beli karakteréről Foggy Nelsonról láthattok egy egyperces kisfilmet az alábbiakban. Időközben berendelték a sorozat második évadát, amelyben szintén szerepel majd Henson, illetve karaktere is.


Meghallgathatjátok Evan Ross [Messalla] aktuális kislemezét, amelynek címe How To Live Alone:


Egysoros kishíreink következnek így a végére, immáron megszokott módon:
  • Lenny Kravitz szerepet kapott a FOX Empire című sorozatának 2. évadában. Hogy mi lesz a szerepe és hogy hány részben szerepel, arról még nincsenek további részletek.
  • A Woody Harrelson és Liam Hemsworth főszereplésével járó By Way Helena című film forgalmazásának jogait épp a Cannes-i Filmfesztivál ideje alatt vásárolta meg a Lionsgate. A stúdió úgy látszik, bízik saját bevált embereiben. :)
  • Natalie Dormer következő filmjének, a The Forest-nek a forgatása ezen a héten kezdődött Japánban, a film pedig 2016. januárjától már látható is lesz a [kinti] mozikban. 
  • Patrick St. Esprit, a Futótűz Thread békeőre [aki megkorbácsoltatja Gale-t] is szerepel majd abban a Függetlenség Napja 2-ben, amelynek szintén egyik főszereplője Liam Hemsworth. A filmben Esprit a Védelmi Miniszter szerepét alakítja majd.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése