2015. május 12., kedd

Nővér portré a Vanity Fair-ből

Úgy tűnik, a Cannes-i Filmfesztivál alkalmából készítették ezt a nővér-portét a két Everdeen lányról.

Ööö, ez vajon most a játékunk szempontjából ér vagy nem ér?? :D //Mondjuk azt mondanám, hogy nem, mert a poszteren rajta sincs a Kiválasztott 2. logo/felirat és láthatóan a cannes-i alkalomra készült poszterről van szó.//
UPDATE: A kintiek is azt írják, ezt ne tekintsük Kiválasztott 2. promóanyagnak, mert az egész sorozatra vonatkozik.

Remélem, lesznek még társai...

Forrás: Vanity Fair
A kép egyébiránt látható lesz majd a Lionsgate reklámmenedzserének, Tim Palennek a június 29-én megjelenő Fényképek az Éhezők Viadalából című könyvében is.

Amúgy csak én nem tudom hova tenni ezt a képet? A komor tekintete ok, hisz a történet eleve komor, a testvérek számára a végkifejlet sem túl vidám. Katniss egyenruhája is rendben, Prim az orvosi szerelésben szintén ok. Vagyis a körülmények a 13. körzetre utalnak, de a szék és a háttér inkább a 12. körzet hangulatát idézik, és a poszter gyűrt hatása is. Ok, arra is tudnék magyarázatot, de a háttérrel, a környezetre nem... Vagy csak túlelemzem?

8 megjegyzés:

  1. Épp láttam ezt a képet, és meg is néztem, hogy fent van-e, de nem küldtem végül e-mailt, mert te villámgyors vagy!! Imádom az oldalt! <3 (bocsi, ha kétszer küldtem)
    Anikó

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem küldted kétszer :)
      Amúgy igyekszem, bár amikor ilyen csönd van, nem mindig figyelem elég árgus szemmel az eseményeket, most is kinn volt vagy 36 perce az anyag, mire megláttam :) Ez van na, nem élhetek együtt a sorozattal, de azért igyekszem gyors, pontos és naprakész lenni.

      Törlés
  2. Te vagy a házigazda, neked kell eldönteni, hogy a játék szempontjából ér-e a kép. Ha igen, akkor azt hiszem, nyertem. :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerintem szurkolj még, hogy érkezzen még egy-s-más a következő napokban ;) Most nagyobb esélyt látok rá amúgy, mint 1-2 napja. De ez sajnos tényleg ilyen töltelékanyag, ami legfeljebb a túlélésünket szolgálja, még nem az igazi promóstart :)
      De belátom, ha még előkerül hasonló poszter a következő 1-2 napban, akkor Tiéd a győzelem.

      Törlés
  3. Nekem borzasztóan tetszik ez a kép, viszont nagyon hasonlít a Futótűzes karakterposzterekre még régebbről, vagy ez csak nekem tűnt fel? :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Amúgy, de! De az még kapitóliumi portré volt, de ez más. Azért fura nekem.

      Törlés
  4. Ha ez a kép kifejezetten Cannesba készült,akkor lehet csak azért hasonlìt a futòtüzes képekre,mert nem kreatìvkodták tùl....idén sajnos nem nagyon fárasztották magukat a fesztivál miatt.
    Viszont nagyon jò kép,nekem is a 12. körzetet idézi!

    VálaszTörlés