2015. május 11., hétfő

Játék-játék-játék!

Hát, nem állítanám, hogy a hatalmas érdeklődésre való tekintettel, de aki játszani akar, annak biztosítanék lehetőséget! 

Mivel elég kilátástalan a helyzet és nincs semmi konkrét infónk, a játék során egyetlen dologra lehetne tippelni, mégpedig a következőre: melyik napon (hónap, nap!) jelenik meg a Kiválasztott, 2. rész első hivatalos promóanyaga? Segítségül és emlékeztetőül: tavaly május 15-én jelentek meg az első képek és interjúk a hungergamesexclusive-on. 
Komolyabb nyereménnyel sajnos nem tudok szolgálni, továbbra is saját lelkesedésből csinálom az oldalt, nem áll mögöttem senki. De szerintem játszani az ember nem elsősorban a nyereményért, hanem a játék öröméért játszik. Mindazonáltal azt fel tudom ajánlani, hogy aki a legközelebbi dátumot tippeli, annak az oldalát kiteszem oldalsávba 3 hét erejéig!

Mivel már eléggé benne vagyunk az időben és szinte bármikor megjelenhet valamilyen izgalmas hír, ezért ez alkalommal határidőnk is van: szerda (május 13-án) este 20 óráig várom a tippeket! Játékon kívül persze azután is lehet tippelni :) 

Megértem egyébként, hogy egyre nehezebb türelmesnek lenni, főleg, hogy az az ember érzése, hogy filmről-filmre haladva egyre később jelennek meg először az első hivatalos anyagok. Az Éhezők Viadala esetén a 2012. márciusi megjelenéshez képest 2011. júliusában már volt 5 jelenetfotónk, a 2013. novemberi Futótűz előtt januárban szintén több stillt láthattunk a filmből, és mint írtam, tavaly május 15-én indult el a promó.

Akkor a Cannes-i Filmfesztiválhoz kapcsolódott a dolog, idén azonban nem lesznek ott a stábtagok Cannes-ban. Valamilyen megjelenés azért van, mert ma egy újságíró a következő képet posztolta twitterjére:

Forrás: @MichaelRosser

Sőt, azóta kiderült, hogy szombaton, vagyis május 16-án Kiválasztott, 2. rész party is megrendezésre kerül a Cannes-i filmfesztiválon, azonban Nina tweet-je alapján arra továbbra sem lehet/érdemes számítani, hogy megjelennek ott a stábtagok. Persze továbbra is úgy vélem, szórványos, egyéni megjelenések előfordulhatnak, de stábszinten sajnos nem.

22 megjegyzés:

  1. Legyen mondjuk május 27. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Mondjuk ez esetben idegbeteg lennék, mert utána pont lelépek 3 napra gépközelből, de persze ettől ez még ugyanolyan érvényű tipp és szavazat :D

      Törlés
  2. Na, a várakozásaimhoz képest nagyon lelkesek vagytok :) Örülök neki!!

    VálaszTörlés
  3. Még ezen a héten, legyen 14-e, csütörtök.

    VálaszTörlés
  4. Május 31.
    Anikó

    VálaszTörlés
  5. Június 10. Csilla (az újra forgatott részek után)

    VálaszTörlés
  6. Június 20. ��

    VálaszTörlés
  7. Bogi(17:15-ös)2015. május 12. 19:59

    Ketten vagyunk bogik? Ez érdekes lesz, ha valamelyikünk nyer.:DD

    VálaszTörlés
  8. Szerintem Június 11 vagy 12-től a Jurassic World előtt lesz bemutatva.

    VálaszTörlés