2017. szeptember 20., szerda

Josh Hutcherson Future Man karaktere megnyerné-e Az Éhezők Viadalát

Még nyárról van félretéve ez a cikkem, amit nem szeretnék tovább tartogatni, úgyhogy mutatom is. :)

Josh Hutchersont a rajongók kedvence Éhezők Viadalából ismerhetjük, ám most a vígjátékok világára vált Seth Rogen rendező- és vezető producerrel, akinek irányítása alatt a Hulun bemutatásra kerülő új sorozatban a Future Man-ben látható majd.


Idén ősztől ebben a sorozatban Josh egy Josh nevű karaktert alakít (zavarba ejtő, tudom), aki nappal egy szexuális megbetegedésekkel foglalkozó kutatóintézet portása, éjszaka pedig szenvedélyes videojátékos. Érdekes kombináció. Egy napon titokzatos látogatók érkeznek hozzá, hogy meggyőzzék arról, rá van szükségük ahhoz, hogy egy időutazás által megmentsék a világot.

Mivel akció-vígjátékról van szó, felmerül a kérdés: Vajon Josh (már a karakter) képes lenne-e megnyerni az Éhezők Viadalát? Josh Hutcherson-t a Comic Con sajtósorán értem utol és miután egy gyors KIZÁRT!-tal válaszolt, hosszabban is kifejtette:
- Ez a karakter? Nem, kizárt. Esély nincs rá. Nem sajátja a küzdelem. A sorozat nagy része arról szól, hogy ő milyen erőszak- és gyilkosság- és egyáltalán konfliktus ellenes, ami valahogy időről-időre felmerül a világ megmentésének küldetése során. Szóval nem. Sőt, elég gyengén szerepelne, NAGYON béna lenne az Arénában.



Azt is megkérdeztem, hogy a szereplőtársak és a sorozat készítői vajon Peetának szurkoltak-e, amikor Az Éhezők Viadala ment. Eliza Coupe, aki Tiger szerepét alakítja a készülő sorozatban, lelkes igennel válaszolt. Így fogalmazott:
- Igen, neki! Oda-vissza voltam tőle. De most, hogy már Josh-t is ismerem, pláne 100%-ig Team Peeta vagyok. Olyan, mint egy igazi ember. Egyszerűen csodálatos.

A Future Man stábja az idei Comic Con-on, balról jobbra: Seth Rogen, Josh Hutcherson, Eliza Coupe, Derek Wilson.

Ami a sorozat rendezőját Seth Rogent illeti, ő nem volt olyan nagy rajongója Az Éhezők Viadalának. Azt mondta:
- Csak az első filmet láttam... melyik volt, amelynek a végén elviszi őket a légpárnás? A második? Igen, akkor csak azt a kettőt láttam... de már akkor is nagyon bírtam Josh alakítását.

A Future Mant 2017. november 14-én mutatják be a Hulun.
Forrás: EliteDaily

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése