2017. szeptember 30., szombat

Jennifer Lawrence az Éhezők Viadalával járó hírnévről és új filmjéről

Az Eyewitness News nemrégiben megjelent Jennifer Lawrence-ről szóló cikkében arról olvashatunk, mekkora nehézséget jelentett megbirkóznia Jennek Az Éhezők Viadalával járó hírnévvel, valamint Jen beszélt kicsit legújabb filmjéről, az Anyám!-ról is, amelyet október 19-től Ti is megnézhettek a mozikban.

A 27 éves színésznő, aki Katniss Everdeen hősnő szerepét alakította a nagysikerű mozisorozatban, elismerte, hogy rettegett az első film megjelenésének másnapján, amikor hirtelen lesifotósok ismerték fel és kezdték el követni az utcán. 
Lawrence hazarohant, belülről magára zárta az ajtót, hogy megpróbálja feldolgozni az életében történt változásokat.

A The Daily Telegraph című lapnak Jen így fogalmazott:
- Az a nap, amikor megjelent Az Éhezők Viadala, nagyon bizarr volt számomra, hiszen 24 órával korábban még nem voltam ismert, én pedig, amikor felkeltem, ugyanúgy kezdtem a napot, mint máskor és elmentem a kisboltba. Hirtelen 25 lesifotós kezdett követni és hármas autóbaleset következett be miattuk. Meg voltam rémülve. Hazamentem és bezárkóztam a házba. Nem igazán tudtam feldolgozni a dolgokat. Aztán csöngettek és megjelentek a barátaim egy üveg borral, vodkával és csupa olyan dologgal, amire szükségem volt. Bejöttek, néztük a TV-t, teljesen átlagos nap lett belőle, ami jó volt.

Jennifer Lawrence pályafutása komoly löketet vett Az Éhezők Viadalát követően, hiszen már első filmjében, a Napos Oldalban való alakításával megnyerte a női főszereplőnek járó Oscar-díjat, majd BAFTA és Golden Globe díjakat vihetett haza az Amerikai Botrányban mutatott alakításáért Legjobb Női Mellékszereplő kategóriában.

Lawrence hamarosan az Anyám! című filmben lesz majd látható, amelyet Darren Aronofsky filmkészítő rendezett, aki mellesleg Jennifer Lawrence barátja. Jennifer örül, amiért eljátszhatta a szerepet, mert ez nagyon messze van az ő "komfort zónájától".
Jennifer így nyilatkozott:
- Ez a szerep teljesen kívül volt a komfort zónámon. Darren fogalmazta ezt meg helyesen: most először kellett igazán nehéz szerepben helytállnom. Az pedig, hogy ilyen sebezhető voltam, a forgatás során mindvégig rémisztő volt. Ez volt a legkaotikusabb munkám életemben.

Kép: Mozimánia Facebook

Jennifer új filmje mind a rajongóktól, mind a kritikusoktól vegyes fogadtatásban részesült, ám a színésznő csak örül, ha az embereket nyomasztja az Anyám!, mert a film fontos üzenetet hordoz.
- Ha az embereket nyomasztja ez a film, az csak jó, mert akkor talán elérjük, hogy az emberek véget vessenek a környezet szennyezésének és elkezdenek odafigyelni rá ehelyett. A film erős állításokat fogalmaz meg annak kapcsán, mit is teszünk a Földünkkel.

Jennifer Lawrence a filmben Javier Bardem, Michelle Pfeiffer és Ed Harris társaságában látható.
Forrás: ewn.co.za

2 megjegyzés:

  1. Engem egyébként baromira érdekel ez a film, olvastam egy csomó ilyen cikket én is hogy Jen-t nagyon megviselte a forgatás meg hogy voltak nagyon para pillanatai mikor le kellett állni, mert annyira beleélte magát a szerepbe meg ilyenek. Nagyon várom a filmet meg hogy lássam benne Jen-t, én nagyon tisztelem mint színésznőt, erős szerepei vannak. Az Amerikai Botrányos alakítása az egyik kedvencem. (persze Katniss-t leszámítva ;) )

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én a Vörös Verebet várom. :) A horror nem az én világom. De teszek majd ki ennek is filmajánlót persze.

      Törlés