2017. szeptember 11., hétfő

Bezárta kapuit Az Éhezők Viadala Vándorkiállítás Louisville-ben is

Tegnap délután, helyi idő szerint 5 órakor zárta be kapuit Az Éhezők Viadala Vándorkiállítás legutóbbi állomásán, Louisville-ben.
Zárás előtt pénteken és szombaton még meghosszabbították a nyitvatartási időt, hogy búcsúzóul még a lehető legtöbb ember megnézhesse a kiállítást.


A Frazier Történelmi Múzeumban április 1-jén nyílt meg a kiállítás, amely azóta folyamatosan fogadta a látogatókat. Louisville, Jennifer Lawrence szülővárosa mindössze a negyedik helyszín volt, ahova ellátogatott a Kiállítás. Emlékeztetőül:

  • 2015. július 1. - 2016. január 3.: New York
  • 2016. február 13. - szeptember 5.: San Francisco (többszöri nyitvatartás módosítás után)
  • 2016. december 20. - 2017. február 4.: Sydney (itt viszont néhány nappal hamar bezártak, amelyből akadtak is bonyodalmak)
  • 2017. április 1. - szeptember 10.: Louisville
A kiállítás érkezését beharangozó sajtótájékoztatón Mac Brown, a Frazier Történelmi Múzeum igazgatótanácsának elnöke reményeit fejezte ki, hogy a kiállítás számos látogatót vonz majd a térségbe. 
Penny Peavler, a Frazier elnöke elmondta, hogy Jennifer Lawrence személyes, júliusi látogatása óta a helybeliek közül is egyre többen látogatták meg a Kiállítást.
- A múlt hétvégén volt a legnagyobb a látogatottsága Az Éhezők Viadala Kiállításnak, hihetetlen ütemben fogytak az erre a hétvégére szóló, előre váltható jegyek. - fogalmazott Peavler egy közleményben. [A múlt hétvégi érdeklődés nem meglepő, hiszen szeptember 1.-je az USÁ-ban a Munka Ünnepe, nemzeti ünnep, tehát nekik múlt hétvégén három napos hosszú hétvégéjük volt.]

Az Éhezők Viadala: A Kiállítás következő állomásának helyszínét azonban még nem jelentették be.
Forrás: Wfpl

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése