2017. szeptember 28., csütörtök

Filmajánló - Kingsman: Az aranykör Julianne Moore-ral

Hát valamiért lemaradtam arról, hogy egy héttel előrébb hozták a magyar premiert, ezért csak most hozom az ajánlót, de aki még nem látta, annak ajánlom figyelmébe a legújabb Kingsman filmet, amelyben Julianne Moore a gonosz szerepében látható.

Ha a világot valami rettenetes baj, világuralomra törő főgonosz vagy más efféle rémség fenyegeti, akkor sem kell félnünk: van szakember, aki megállítja a gonoszságot. A Kingsman közelharcra és rejtvényfejtésre egyaránt tökéletesen kiképzett, úriember ügynökei majdnem mindig tudják, mi a teendő.
De néha a "majdnem mindig" is kevés.
Az új ellenség (Julianne Moore) természetesen világuralomra tör, valószínűleg őrült, és biztosan lángész: sikeresen csapdába csalja a Kingsman-csapatot, és felrobbantja a központjukat. 
Csak az újonc Töki (Taron Egerton) és kiképzője, Merlin (Mark Strong) ússza meg a támadást: ők Amerikába menekülnek, ahol a szervezetükhöz hasonló, helyi cég, a Statesman egy embere (Halle Berry) várja őket. Együtt vágnak neki, eddigi legkeményebb, legveszélyesebb feladatuk leküzdésének.  Forrás: Port.hu

Az előzetes finoman szólva is érdekes, de legalább a cselekményt illetően nem sok minden derül ki belőle:


Természetesen ezúttal is lehet ám mesélni a filmről, ha láttátok!!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése