2017. március 3., péntek

Louisville-ben lesz látható legközelebb Az Éhezők Viadala Kiállítás

A néhány hete Ausztráliában botrányos körülmények között bezárt Éhezők Viadala Kiállításról egészen eddig nem lehetett hallani, ám a héten kiderült, hogy a Kiállítás áprilistól szeptemberig Jennifer Lawrence szülővárosában, Louisville-ben lesz megtekinthető.


Gyakorlatilag a lényeg a képen van, hosszabban nem is fordítanék cikket úgysem olvassa már senki. ;) Viccet félretéve, a Kiállításról sokat olvashattatok már az oldalon, azon kívül pedig az általam talált cikkek is csak azt taglalják néhány mondatban, mekkora boldogság ez mindenki számára, hogy Jennifer Lawrence szülővárosába érkezik a Kiállítás.

Részletek, jegyárak és minden egyéb a helyszín, vagyis  Louisville-i Frazier Történelmi Múzeum honlapján található!

6 megjegyzés:

  1. Europaban is lehetne.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kicsit olyan már nekem, mintha ez teher lenne a stúdió hátán.
      Jennifer Lawrence szülővárosa azért nem egy világváros, nem is értem,miért nem Los Angelesben, Chicagoban vagy Denverben mutatják be.
      Vagy igen, Berlinben, Londonban és Párizsban is méltó helye lenne, de az ausztrál botrány után nekem rossz érzéseim vannak...

      Törlés
    2. Abszolút egyetértek, pont ezen gondolkodtam én is. Oké, hogy Jen szülővárosa, de közel sem olyan nagyváros, mint az előző helyszínek. Talán így akarják levezetni?!

      Törlés
    3. Nem tudom, de másfél év távlatából lassan bennem is lecseng a sorozat. Persze még találok egy-egy cikket, interjút és követem a követhető eseményeket, de már múlóban van az én lelkesedésem is.

      Még hozom a fanficet - még mindig rengeteg időm megy rá - az eltart nyár elejéig, aztán nagyon esetleges lesz az oldal jövője. Szomorú ez kicsit, de szerintem így mindenki elég lehetőséget kapott, hogy méltó módon elköszönjön a történettől.

      Törlés
    4. Tényleg rossz kimondani, de bennem is lecsengett már az egész. Sajnos véget ért a sorozat, nincs már mit várni. De most már 1,5 év távlatából nem annyira szomorúan gondolok rá, hogy vége, és tudom, hogy örök emlék marad ez az időszak. :)

      Törlés
    5. Amit nem tudok megmagyarázni magamnak sem, az az, hogy az utolsó rész óta egyszer sem néztem meg egyik részt sem. Moziban 2x néztem meg a Pt. 2-t, és DVD/BD megjelenéskor itthon újranéztem (aztán kiborultam:D), és azóta a polcon pihen mind a 4 rész..

      Törlés