2017. március 23., csütörtök

Máól a mozikban: A Szépség és a Szörnyeteg - Stanley Tuccival

Régi klasszikust nézhettek meg egy egykori Éhezők Viadala szereplővel: Stanley Tucci is látható egy mellékszerepben A Szépség és Szörnyeteg legújabb feldolgozásában.

A szépség és a szörnyeteg Belle varázslatos utazásának története; az eszes, gyönyörű és független ifjú hölgyet kastélyába zárja egy szörnyeteg. Félelmeit leküzdve a lány összebarátkozik új, kényszerű otthona elvarázsolt személyzetével és végül képes lesz arra is, hogy meglássa a gyöngéd, érző szívű herceget a szörnyeteg rettentő külleme mögött. Forrás: Port.hu

A film - gyerekfilm lévén is - nyilván szinkronosan látható a mozikban. Íme egy előzetes, amiben ugyan én nem fedeztem fel Stanley Tuccit, de lehet, csak én nem figyeltem eléggé:

3 megjegyzés:

  1. Az előzetesben tényleg nincs benne, de amúgy sem lenne túl felismerhető, mert Stanley Tucci a zongorát játssza :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Zongora? :D Hát, loool! Az IMDB "Maestro Cadenza"-t ír, de semmi cselekményleírásban nem találtam meg és bevallom, bár ismerem az alapsztorit, nem is vagyok biztos benne, hogy valaha láttam-e teljes verziót. De a mesét biztos, úgykábé... szóval sok éve.
      Azért örülök, hogy nem fektettem komoly energiát ebbe a posztba :D

      Törlés
  2. Ő adja a zongora hangját, amit mi ugye nem hallunk a szinkron végett, viszont a film legelején és legvégén feltűnik, és elég felismerhető is.(:
    https://www.youtube.com/watch?v=eOwTq92LFzg

    (0:38-nál zongorázik ;) )

    VálaszTörlés