2016. november 30., szerda

A nosztalgia hónapja, 8. rész - Ez történt a sorozat szereplőivel a filmek óta

Rá kellett jönnöm, hogy ez a bejegyzés épp olyan nagyszabású, mint az interjús. Nem mertem megszámolni hány színész sorsáról próbálok most beszámolni Nektek, de igyekszem összegyűjteni mindenkiről, hogy mit csinál mostanság. Sőt, ezt szeretném évről-évre megtenni ilyenkortájt.

Jennifer Lawrence


Jennifer Lawrence elmúlt évét még nagyjából követhettétek az oldalon, szóval a leghűségesebb olvasóknak valószínű, túl nagy meglepetést nem is tudok kozni.
Az Éhezők Viadala filmek befejeztével ugyan sok szerep-hír látott napvilágot, ám ezekből egyelőre az Utazók került megvalósításra. Annak tavaly téli forgatása után láthattátok Jennifert az X-Men filmek következő darabjában az X-Men: Apokalipszisben még májusban, jelenleg pedig Jen Chris Prattel karöltve az Utazókat promózza. Ennek magyar bemutatója - az IMDB jelenlegi állása szerint - 2017. január 12. Ezzel kapcsolatban persze jelzek az oldalon, ha lesz biztosabb infó.
Akik Jen magánéletrére is kíváncsiak, azok számára kis színes, hogy a színésznő jelenleg Darren Aronofsky-val randizik a (bulvár)hírek és a paparazzi képek tanúbizonysága alapján.



Josh Hutcherson


Josh keresi még a helyét ebben az új helyzetben. Azt nem mondhatnánk, hogy brutális mennyiségű nagyjátékfilmmel halmozták el ismertsége örömére. Mindenesetre tavaly és idén forgatta Josh a Késik a Szüret és a The Long Home című filmeket, de mindkettőben mellékszerepeket alakított. Látható lesz még a Future Man című TV sorozat-ban főszereplőként, és még tavasszal láthattátok DJ Snake Middle ft. Bipolar Sunshine című videoklipjében.
A nyár folyamán Josh rendezőként és szereplőként is részt vett egy Ape című rövidfilm forgatásában, majd később a Tragedy Girls című filmen dolgozott.
Ha ezek valamelyikét adnák a magyar mozik, természetesen jelentkezem vele, de nem úgy tűnik egyelőre.
Josh továbbra is Claudia Traisac-kal jár.

Liam Hemsworth


A komolyabb szerepek egyelőre Liam-et sem találják meg sajnos. Persze kaptunk korábban híreket a The Duel és a The Dressmaker (A ruhakészítő) című filmekben való szerepléséről, de ezek valahogy a mozikig már nem jutottak el - illetve a The Dressmakert nemzetközi filmfesztiválokon mutatták végül be.
Szerepelt még Liam a Függetlenség Napja: Feltámadás-ban, amelyet nyáron láthattatok a magyar mozikban is.
Ami a magánéletét illeti, Liam ismét Miley Cyrus-szal jár, mi több, a legfrissebb hírek szerint ismét el is jegyezték egymást.

Francis Lawrence


Francis Lawrence sem vetette bele magát a munkába hanyatt-homlok, mióta véget ért számára Az Éhezők Viadala utazása. Mondjuk, amekkora meló volt a nyakában a megelőző három évben, nem is csodáljuk, ha nagyobb kaliberű projektbe nem vágott még bele. A nevét rengeteg projekttel hozták kapcsolatba, többek között a Battlestar Galactica című filmjének rendezése kapcsán írtak róla, illetve komolyan felmerült a neve a Red Sparrow című filmmel kapcsolatban, ahol ismét névrokonával, Jennifer Lawrence-szel dolgozhatna együtt. Bár ez utóbbi film az IMDB szerint már előkészítési fázisban van, egyelőre nem nagyon hallani konkrétumokat.

Woody Harrelson


Harrelsont legnagyobb örömömre viszontláthattam a Szemfényvesztők 2. részében, amit így utólag is javaslok megtekintésre.
Azóta Woody leforgatta a Wilson című filmet, amelyben egy magányos, idegbeteg és nevetségesen őszinte középkorú férfi jó néhány év elteltével újra találkozik, korábban tőle elhidegült feleségével és mostanra kamasz lányával. A film előzetesét (egyelőre eredeti nyelven) ITT nézhetitek meg, a mozikban pedig az USÁ-ban tavasztól látható. Ez esetben is jelzem, ha nálunk is menne, egyelőre kitettem oldalsávba, ahogyan a legújabb Majmok Bolygója filmet is, amelyben főszerepet játszik Woody és 2017. júliusától lesz látható.
Időközben Woody szintén forgat(ott) a Shock And Awe című filmben és felmerültek hírek rendezői debütálásáról is, erről azonban szintén nincs még konkrétum.

Elizabeth Banks


Az Effie-t alakító színésznő is több vasat szokott tartani egyszerre a tűzben. Hamarosan a Power Rangers-ben látható majd (az USÁ-ban márciustól) a mozikban, de szó van a Tökéletes Hang 3. részének elkészítéséről is, de szülői kötelezettségei miatt annak rendezését nem vállalja, csak a szerepét viszi tovább. A neve felmerült az Ocean's Eleven női szereplős feldolgozása kapcsán is, de több részlet nem látott napvilágot, azon kívül, hogy a filmet Gary Ross készíti, mostanra pedig nem látszik a szereplők listájában.

Willow Shields


Willow Shields karrierje sem szökött az égbe, pedig a rút kiskacsából gyönyürű kamaszlány lett. Willow Kínában orgatott egy családi kalandfilmet Into The Rainbow címmel, amlyben a főszerepet játszatta. A filmet februárban mutatják be, de csak kínai bemutatót látok egyelőre.
Elviekben Willow szerepel majd a Fall From Grace című thrillerben is, erről azonban bővebb infóink még nincsenek.

Donald Sutherland


Éltes kora ellenére (idén múlt 81 éves) a színész még mindig nagyon aktív. A Kiválasztott - Befejező része után rajongói láthatták még a Crossing Lines - Határtalanul című sorozatban, de a hivatalos mozis adatbázis még három filmet hoz le a neve mellett (egyelőre nem magyarul, szóval ezen a ponton nem látszik még, hogy ezek hozzánk is eljutnak-e), illetve az ICE című sorozat forgatásában is részt vesz. Olyannyira, hogy ennek néhány napja volt egy promórendezvénye, amelyen szintén megjelent.

Gary Ross


Amikor Az Éhezők Viadala rendezője kilépett a sorozatból, végül elárulta, hogy számára a rendezés nem egy önálló munka, nála az együtt jár a forgatókönyv írással is.
Így aztán az ő nevéhez tartozik a Harc a szabadságért című film (amelyet nálunk végül nem mutattak be) írása és rendezése, jelenleg pedig - mint fentebb már jeleztem - az Ocean's Eleven női szereplős feldolgozásának, az Ocean's Eight-nek a forgatásán dolgozik.

Lenny Kravitz


Az 50 fölött is dögös Kravitz nem is nagyon vesz részt nagy kaliberű dolgokban. Legutóbbi zenei albuma a 2014-ben jelent meg Strut címmel, ami pedig a filmes pályafutását illeti, jelenleg a Star című tévéfilm forgatásán vesz részt. Tavaly bútorsorozatot tervezett és adott el, jelenleg pedig a hírek alapján jótékonykodik és kutyát fogadott örökbe.

Sam Claflin


Jennifer Lawrence-hez hasonlóan Sam Claflin szintén törekedett arra, hogy ne egyetlen szerepe alapján kategorizálják be, igyekszik minél változatosabb karakterekben megjelenni. Így aztán nyár elején rajongói megnézhették a balesete után megkeseredett Will Traynor szerepében a Mielőtt Megismertelek című romantikus drámában, majd az ősz során a Their Finest című filmjét promózta különböző nemzetközi filmefesztiválokon.
Sam jelenleg a Journey's End című filmet forgatja, amely az 1. világháborúban játszódik és egy csapatnyi brit tisztről szól, akiket Aisne lövészárkában a mentálisan egyre jobban széteső fiatal Stanhope kapitány (Claflin) vezet. Sam leforgatta a My Cousin Rachel című filmet is, nem tudom, azt vajon bemutatják-e a nagyobb közönségnek.
Ami a magánéletét illeti, év elején megszületett Sam Claflin első gyermeke, akiről mindösszesen annyit tudunk, hogy kisfiú. Az ismert színészpár nem kívánja nyilvánosságra hozni a gyerek képeit sem, szeretnék, ha később ő maga dönthetné el, hogy a nyilvánosság előtt vagy annak kizárásával szeretné élni életét.

Jena Malone


Az Éhezők Viadala filmek promójának befejeztével Jena szintén a magánéletét helyezte előtérbe, ő májusban adott életet szintén egy kisfiúnak, és párja Ethane DeLorenzo is hamarosan eljegyezte őt.
Közben a nyáron az érdeklők láthatták a Neon Démon című horrorban, és aki szeretné, épp mostanában nézheti meg a mozikban az Éjszakai Ragadozók című film egyik mellékszerepében is. Az IMDB szerint Jena közben már befejezte a Bottom of The World című film forgatását, amelyben főszerepet alakít. 

Jeffrey Wright


Jeffrew Wright egy újabb disztópikus világba költözött: az HBO Westworld című sorozatában láthatják az érdeklődők hétről hétre. Ezen kívül elviekben leforgatta a Friday's Child című filmet, illetve mostanában dolgozik a Monster című drámán.

Julianne Moore


A tehetséges színésznőt továbbra is elhalmozzák mindenféle szereppel. Az év során forgatta a színésznő a Kingsman: A titkosszolgálat című film folytatását (Kingsman: The Golden Circle), amelyben egy elviekben negatív karaktert alakít majd. Moore szintén szerepel majd a Wonderstruck című filmben, amelynek jelenleg az utóümunkái zajlanak.
Jelenleg pedig a George Clooney rendezésében készülő Suburbicon című filmet forgatja.

Natalie Dormer


Dormer nemrégiben fejezte be pályafutását a Trónok Harcában Margaery Tyrell szerepében, szóval most már a nagyjáték filmek forgatására is több energiája marad.
Már a nyáron bemutatásra került a Sötét Erdő című film, amelyben kettős szerepben látható (egy ikerpárt alakít). Magyar mozis bemutatójáról nem tudok, elviekben az HBO játszotta/játssza.
Dr. Gina Rose karakterét alakítja majd a jövő februárban bemutatásra kerülő Zéró páciens című akció/horrorban.
Natalie jelenleg a The Professor And The Madman és az In Darkness című filmek forgatásán vesz részt.

Stanley Tucci


Caesar Flickerman egykori alakítója nagyon aktív színészi életet él.
Az Éhezők Viadala filmek óta rajongói láthatták egy Pán Péter történetét feldolgozó tévéfilnben Hook kapitány szerepében, jövő márciusban pedig a Szépség és a Szörnyeteg legújabb feldolgozásában is látható lesz, ahol Cadenza bőrébe bújik. Natalie Dormer mellett szerepel majd a Zéró Páciensben, nyáron pedig a Transformers: Utolsó Lovag című epizódjában (ahol mellesleg Sam Claflin asszonykájával együtt szerepel - kicsi ez a színész világ :).
Mindezen közben a Feud című, jövőre indul TV-sorozat forgatásán is részt vesz. Mondtam, hogy őrület, ugye??? :)

Mahershala Ali


Nagy kedvencemmé vált Mahershala Ali, aki a számomra kedves Boggs-ot keltette életre rendkívüli érzékenységgel, éppen ezért örömmel látom, hogy szépen alakul a karrierje.
Miközben továbbra is folyamatos szereplője a Kártyavár című sorozatnak, (kinti?) rajongói a Luke Cage című sorozatban is láthatják.
Elviekben az Egyesült Államokban éppen nemrégiben, októberben mutatták be a Moonlight című, egyébként elég erős (R = nálunk a 18-as karikának felel meg kb) életkorbesorolású drámát, amiben főszerepet játszik, de nyáron láthattuk volna a Harc a Szabadságért című filmben is (amelynek ugye épp Gary Ross volt a rendezője), ha az utolsó pillanatok egyikében nem törölték volna a bemutatást.
Ali szerepel majd a januárban Kanadában bemutatásra kerülő Hidden Figures című filmben, leforgatta a Roxanne, Roxanne című drámát és jelenleg a 2018. nyarán bemutatásra kerülő Alita: Battle Angel című film forgatásán vesz részt.

Patina Miller


Az Éhezők Viadala filmekben Paylor parancsnokot alakító színésznő az utóbbi időszakban leginkább a Madam Secretary című sorozatban látható.

Stef Dawson


Méltatlanul keveset láttuk Stef Dawsont a sorozatban, viszont úgy tűnik, ez mégis kinyitott számára egy kaput, hiszen rengeteg újabb szerepe van, és bár ezek között vannak főszerepek, maguk a filmek nem igazán ismertek, magyar címet legalábbis nem nagyon jelez az IMDB, szóval kérdés, mi mennyit látunk majd ezekből.
A színésznő a Paper Store című filmben főszerepet alakított, majd ugyancsak kulcsszerepben volt látható a Creedmoria című filmben. Mindkét filmet idén kora tavasszal mutatták be az amerikai mozik. Nem sokkal később került bemutatásra a John Lennon elleni merénylet feldolgozását körüljáró The Lennon Report, amelyben szintén láthatták a színésznőt amerikai rajongói.
Legközelebb pedig a Nest című akció/kalandfilmben lesz látható a színésznő (amelyben ráadásul Kellan Lutz a főszereplő, akit még mindig nem bírtam teljesen elfeledni az Alkonyatból, de ez már egyéni szocprobléma :)

Elden Henson


Elden Henson, aki az avox Polluxot alakította a két Kiválasztott-filmben, a sorozat után visszatért a tévés sorozatok világához. 2015 óta a Daredevil-ben láthattuk Foggy Nelson karakterének bőrében, amelybe az előkészületek alatt álló The Defenders-ben is belebújik majd.

Wes Chatham


A Pollux testvérét, Castort alakító Wes Chatham a The Expanse című sorozat állandó szereplője, és látható lesz majd a jövő nyáron bemutatásra keülő All I See is You című filmben.
Magánéleti apró: Catham-nek a nyáron született meg második kisfia.

Evan Ross


Szintén Cressida filmes stábjának tagját, Messallát alakította Evan Ross, aki az Éhezők Viadala óta óta a Wicked City című sorozatban látható, illetve szerepel majd Buckout Road című horrorban is.

Wes Bentley


Seneca Crane alakítójának az Amerikai Szépség óta nincs azzal problémája, mely filmekben szerepeljen, egyszerűen elhalmozzák ajánlatokkal.
Az Éhezők Viadala óta láthattuk a Halálos Mélység cínű thrillerben, amelyet nálunk 2014. tavaszán mutattak be. Felbukkant két éve a Csillagok Között(ben), majd tavaly a Final Girl-ben, amelyben Alexander Ludwig is játszott. Azt a thrillert nálunk nem mutatták be, pedig elég izgalmas a témája. Szintén tavaly mutatták be és már a magyar mozik is játszották a Zac Efron alakította DJ kitöréséről szóló Miénk a Világ!-ot. Idén nyáron az Elliot, a Sárkányban láthatták a gyerekfilmek kedvelői, emellett pedig folyamatosan látható az Amerikai Horror Story utóbbi évadaiban.

Amandla Stenberg


Ruta alakítója is alig 13 éves volt, amikor részt vett Az Éhezők Viadala forgatásán, idén őszel azonban betöltötte a 18-at. Sokat változott. Bár nyilván szerepe után egy darabig még nem sokat hallhattunk felőle, az utóbbi időszakban sok fontos témában hallatta a hangját, sőt nemrégiben maga is bevallotta, hogy biszexuális.
Ami filmes karrierjét illeti, 2013-14-ben Az Álmosvölgy Legendája című sorozat négy epizódjában szerepelt, majd a Mr. Robinson című sorozatban is látható volt.
Az utóbbi időben komoly nagyjátékfilmes szerepeket kapott: egyrészt a Minden, minden című ifjúsági könyvadaptáció (érdemes ám elolvasni!!) női főszerepét, de ezt a filmet csak 2018. augusztusától láthatjuk a mozikban, illetve a hírek szerint szerepel majd a The Darkest Minds című sci-fi thrillerben, bár erről több részletet nemigen tudni egyelőre.

Paula Malcomson


Paula Malcomson életében nem hozott áttörést a sorozat, hiába szerepelt mind a négy filmben. Azért a színésznő folyamatosan dolgozik, részben sorozatokban. Jelenleg a Ray Donovan című sorozat állandó szereplője, de hamarosan a Broken című sorozatban is látható lesz.
Ezen kívül mozifilmekben is rendszeresen megjelenik, ahol elnézem, szinte mindenütt tinédzser főszereplők anyukájaként. :) Nemrégiben forgathatott a Feed című drámában, aminek elég izgalmas témája van, a We Have Always Lived in the Castle című drámában és Grass Stains-ben is. Hátha valamelyik eljut hozzánk esetleg.

Jack Quaid


Marvel alakítása után Meg Ryan és Dennis Quaid fia még hosszú ideig keresgélte a helyét és inkább rövidfilmekben, sorozatokban szerepelt. Jack-et előbb a Sasquatch Sketch Comedy-ben láthatták a nézők, majd a Bakelit című sorozatban is hosszabban szerepelt.
Azóta komolyabb filmszerepeket is kapott, például az Aberrant című filmben, amelyet idén forgatott, majd a Tragedy Girls-ben, ahol Josh Hutchersonnal együtt szerepel, illetve a jövő ősszel bemutatásra kerülő Logan Lucky-ban is látható lesz.

Leven Rambin


Glimmer alakítása óta Leven Rambinnak is sok kisebb szerepe (is) volt, úghogy én a nagyobbakat emelném ki. 2012 őszén a nálunk is bemutatott Mavericks - Ahol a hullámok születnek című filmben volt látható, majd egy évvel később Clarisse szerepét alakította a Percy Jackson: Szörnyek tengerében. 2014-ben a Kétjszakás Kalandban láthatták az érdeklődők, a Törvény Nevében című soozatban szerepelt hosszabban (öt epizód erejéig). Rambin következő filmje a Tatterdemalion, amelyben - ha jól nézem, talán - főszerepet alakít.

Isabelle Fuhrman


Annyira jól alakította Clove-ot, hogy azt reméltem, gyorsan felkapják majd az ifjú színésznőt. Aztán inkább kisebb filmekben voltak szerepei a színésznőnek.
Elviekben a idén nyáron jelent meg az USÁ-ban a Stephen King A Mobil című regénye alapján készült filmadaptáció, amelyben Samuel L. Jackson és John Cusack oldalán látható, illetve a Dear Eleanor című film is, amelyben pedig az egyik főszerepet alakítja. Tavaly és idén láthatták kinti rajongói a Masters of Sex epizódjaiban, és szintén idei filmjei a Dont Let Me Go és a One Night. Mindkettőben főbb szerepet alakít, kár, hogy ezek nem nemzetközi forgalmazású filmek.
Még az utómunkálatai zajlanak a Hellbent című filmjének, és épp jelenleg forgatja többek között Uma Thurmannel a Down a Dark Hall című filmjét.

Alexander Ludwig


Azt hiszem, Willow Shields és Amandla Stenberg mellett Alexander Ludwig változott a legtöbbet az elmúlt öt évben.Sokat is dolgozott Az Éhezők Viadala óta.
Először a Nagyfiúk 2. részében láthattuk még 2013-ban, majd a nálunk is bemutatott Túlélő és a nálunk már nem forgalmazott Csapatjáték című filmekben szerepelt. Wes Bentley mellett látható a Final Girl című filmben is és egy nagyon hasonló című, The Final Girls című horrorban is szerepelt.
Mindezen közben pedig talán 4. évada folyamatos szereplője a History TV Vikingek című sorozatában, ahol karaktere elég kemény csávóvá nőtte ki magát.

Jacqueline Emerson


Az egykor a Rókaképű lányt alakító Jacqueline Emerson karrierje nem igazán indult be. Az Éhezők Viadala óta talán két filmben volt látható, amelyek nem jutottak el hozzánk, ráadásul ezek mellékszerepek is voltak. Emerson egy ideig a zene területén is keresgélte a helyén, de így rákeresve nem találok semmit ezzel kapcsolatban sem.

Dayo Okeniyi


Az Éhezők Viadalában Thresh szerepét alakító Dayo Okeniyi kisebb mellékszerepeket azért időről időre megcsípett. Először 2013 őszén láthatták rajongói Az Élet Habzsolva Jó című moziban, ám a Vakszerencse című filmje már hozzánk is eljutott. Dayo felbukkant a Terminator: Genisys-ben is, jelenleg pedig a Shades of Blue című sorozat egyik (főbb?) szerepében látható.

Alan Ritchson


A Futótűzben, Gloss szerepében látott Alan Ritchson ki se robbantható a Raphael nevű Tini Nindzsa Teknőc páncélja alól: az elmúlt években kétszer is belebújt abba a szerepbe. Ezen és néhány egy epizódos sorozatszerepen kívül láthattuk a Bérhaverokban, és nem láthattuk, de kinn főszerepet alakított a Blue Mountain State: The Rise of Thadland című filmben.
Jelenleg ismét főszerepet forgat: ezúttal a Blood Drive című sorozatét, amely jövőre kerül majd bemutatásra.

Stephanie Leigh Schlund


Gloss tesójának, az 1. körzetbeli Cashmere szerepe óta nem sokszor láthatták színésznőt még legelszántabb rajongói sem. Egy film és egy sorozat egy epizódjának mellékszerepe áll a neve mellett a hivatalos filmes adatbázisban és egy nem hitelesített bejegyzés.

Bruno Gunn


Gunn ugyan filmezget, de továbbra is leginkább mellékszerepeket. Látható volt az After című felnőtteknek szánt, misztikus drámában és a Gyilkos Gimi című akció/kaland vígjátékban, mindkettőben mellékszerepben. Ami érdekes, hogy felbukkan az HBO új sorozatának, a Westworld-nek az egyik epizódjában is.

Meta Golding


Az Enobariát alakító színésznő valahogy úgy van, mint Alan Ritchson: vannak ugyan főszerepei, csak olyan kis filmekben, amelyek hozzánk már nem jutnak el. Ha nevesíteni szeretném, ilyen volt tavaly a The Fix című családi dráma és lesz majd jövőre a Sex and Violence! Or: A Brief Review of Simple Physics című - szintén - dráma. Jövőre a My B.F.F című családi filmben is láthatják majd az érdeklődők. 

Amanda Plummer


A Wiress szerepét alakító színésznő valahogy sosem került reflektorfénybe a sorozat ideje alatt sem. Utána sem voltak nagy szerepei, talán tavaly játszott főszerepet a Reversion című, nálunk egyébként be sem mutatott filmben.

Lynn Cohen


"Mindenki kedvenc nagymamája" Donald Sutherlandhez hasonlóan aktív életet él, bár ő csak kisebb filmekben vagy egy-egy sorozat epizódban bukkan fel, de ezekben elég nagy számban. Ezek közül mi esetleg a Cipőbűvölő filmben láthattuk, ami nálunk tavaly tavasszal ment a mozikban. Cohen jelenleg is dolgozik, most a Walden című filmben forgat.

Gwendoline Christie


A Lyme parancsnok bőrébe bújt Gwendoline Christie a Trónok Harcából jobban ismert, azt a szerepét továbbra is viszi.
Christie tavaly látható volt a Csillagok Háborúja folytatásában és szerepel majd a jövőre bemutatásra kerülő VIII. epizódban is.

Eugenie Bondurant


Tigris ikonikus szerepe után Eugenie Bondurant mindösszesen egy sorozat epizód szerepben tűnt fel.

Megint nem állítom, hogy nem maradt ki senki (Katniss előkészítő csapata és a Sztár Osztag szereplőinek nem annyira néztem utána, tudom), de azért remélem, mindenki megtalálta a maga kedvencét! :)
Azokat a filmeket, amelyeket pedig - reményeim szerint - bemutatnak majd nálunk is, kitettem az oldalsávba a Jön-jön-jön! rovatba!!

2 megjegyzés:

  1. Egyik nap felléptem, unalmamban szöszmötöltem az oldalon és egyszer csak bumm! a Jön-jön-jön! rovat tele van filmekkel :D

    Az összegyűjtés tökéletes, engem jobban a főbb szereplők filmjei fogtak meg, köztük a Red Sparrow, ami érdekel, de Jen Utazók filmjét is nagyon várom már. Egyszeri megnézést mindenképp megérnek majd a filmek, kíváncsian várom. Számomra mindig érdekes, hogy egy adott színész hogyan állja meg a helyét más filmekben, szóval jöhet ez a rengeteg film, furcsábbnál furcsább címeikkel együtt :D
    Jennek rendszeresen utánanézek, Liamről is vannak időközönként egy-két apró morzsa, de Josh. A főszereplők közül nekem ő teljesen kiesett, sajnálom is, mert jól alakította a szerepét és szerethető karakter.

    Köszi még egyszer, Ancsi!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A Red Sparrow még vastagon előkészületek alatt áll, pedig amúgy engem is érdekelne... Reméljük, a jövő ilyenkori gyűjtésben már az is benne lesz :)

      Törlés