2017. október 29., vasárnap

Filmajánló: Suburbicon - Tiszta udvar, rendes ház

Na, erről majdnem lemaradtam, de hogy Ti ne maradjatok le nagyon, máris kiteszem az ajánlót. Csütörtöktől Julianne Moore szereplésével láthatjátok a mozikban a Suburbicon - Tiszta udvar, rendes ház című filmet.

Ápolt gyep, udvarias szomszédok, csendes, békés kertváros - ez Suburbicon, egy amerikai középosztály számára tökéletes hely az 1950-es években. A Lodge család is boldogan él itt, nem is találhatna ideálisabb várost gyermekneveléshez. Csakhogy a békés felszín alatt kiábrándító valóság lapul. Gardner Lodge (Matt Damon) apaként és férjként is olyan helyzetbe kerül, ahol a jól bevált módszerek már nem alkalmazhatók. Márpedig eltökélt célja, hogy megvédi házát, gyermekét és mindent, amit oly gondosan épített évek óta. Akkor is, ha az emberi romlottság legmélyebb bugyraiba kell is leásnia magát érte... Forrás: Port.hu

Van szinkronos előzetesünk is. 


Hát, hazudnék, ha azt állítanám, hogy kedvet kaptam, de aki mégis az ne indulhat is a moziba. :) Természetesen ezúttal sem tilos engem meggyőzni arról kommentben, hogy nem olyan rossz film ez, amilyennek látszik. Vagy csak úgy általában írni a filmről.

2 megjegyzés:

  1. Én csütörtökön láttam a filmet a moziban, és nekem nagyon nagyon tetszett! *.* <3 A történet fordulatos, nemvárt mégis úgymond "logikus" lépésekkel teli, a kamera állások, a képi világ zseniális, a zene már már ijesztően jól passzol a jelenetekhez. A legtöbb színész Oscar gyanús alakítást nyújt. Ha szereted a kissé groteszk, komolyabb témákat boncolgató, igényes filmeket, akkor én mindenképpen ajánlom! ;)

    VálaszTörlés
  2. Nekem is tetszett a film ;)

    VálaszTörlés