2016. szeptember 26., hétfő

Jennifer Lawrence nyereményjáték - 4. forduló

Negyedik és egyben utolsó fordulójához érkezett a Jennifer Lawrence nyereményjátékunk, amelyről - bevallom - azt hittem, kb az első két forduló után el fog dőlni, de nem így történt. Még nagyon sokan versenyben vagytok, és bízom benne, az fog nyerni, aki képes a legbrutálisabb időpontban is felnézni az oldalra éééés nagyon jól ismeri a színésznő tevékenységeit. A mai forduló ugyanis vízválasztó lesz. 

A múltkori kérdés, miszerint Hogy hívják Jennifer Lawrence két unokaöccsét, akik a sorozat epilógusában is szerepeltek? úgy tűnik nem lehetett túl nehéz, hiszen ezúttal nem tévedtetek, hanem pontosan tudtátok, hogy a két kissrác neve Bear és Theodore. Gratulálok minden helyes megfejtőnek!

Ne feledd, a hónap során négy kérdésre kell válaszolni Jennifer Lawrence-szel kapcsolatban. Ha tudod a választ, ne halogasd a válaszadást, mert a gyorsaság is számít: az elsőként válaszoló ugyanis 5, a második jó válasz 4, a harmadik 3, a negyedik 2, az összes többi helyes válasz pedig 1-1 pontot ér. A végén összegzem a pontokat és a legtöbb pontot elérő játékos nyer.
És hogy mit? Egy eredeti aláírású kb. A4-es nagyságú Jennifer Lawrence posztert. Ezt:


A mai kérdés pedig, amelyre kommentben várom a válaszokat, a következő:

Melyik Éhezők Viadala-beli szereplőtársával szerepelt már korábban közös filmben Jennifer Lawrence?

A kérdés ezúttal nem könnyű, de ez a tény is szerepelt az oldalon (persze tisztában vagyok vele, hogy nem akkora súllyal és nem olyan könnyű rákeresni, mint a korábbiakra) de kis kitartással máshonnan is kinyomozható az infó. Addig nem teszem ki a válaszokat, csak amikor az eredményhirdetés alkalmával elárultam a megfejtést és az azutáni kommenteket már nem fogadom el. Ezúttal hónap végéig vagyis szeptember 30-án 24 óráig lehet válaszolni a kérdésre, az eredményhirdetésre pedig október 1-jén számíthattok.

Kérek mindenkit, aki nem regisztrált névvel játszik, hogy az egyértelmű azonosítás kedvéért vagy egy állandó nevet írjon be válaszadáskor vagy írja alá a kommentet egy - szintén - állandó névvel!!

Sok sikert és jó játékot mindenkinek!! :)

10 megjegyzés:

  1. Bereczky Réka: Katniss anyukája szerepében Paula Malcomson. Vele már korábban is alakítottak anya-lánya szerepet a Döglött aktákban.

    VálaszTörlés
  2. Paula Malcomson-na egy sorozatepizódban (nem tudom ezt elfogadod-e, ezt találtam :) )

    VálaszTörlés
  3. Paula Malcomsonnal (Katniss anyukája).

    VálaszTörlés
  4. A Cold Case címu filmben szerepeltek egyutt Jen és Paula Malcomson. :)

    VálaszTörlés
  5. Szia!
    Toby Jones-sal.

    Üdv:
    László

    VálaszTörlés
  6. Jennifer Woody Harrelsonnal szerepet együtt a The Glass Castle-ben.

    VálaszTörlés
  7. The Glass Castle: Woody Harrelson

    VálaszTörlés
  8. SERENA című filmben, ahol Jenniferé volt a címszerep, Toby Jones játszotta Sheriff McDowell szerepét

    VálaszTörlés