2016. szeptember 15., csütörtök

Jennifer Lawrence nyereményjáték - 2. forduló

Tudom, sokat kellett várni a második fordulóra, de én szóltam, hogy bármi lehetséges. :) Úgyhogy azonnal gratulálok is a türelmetekhez!!

És gratulálok a helyes válaszokhoz is, amelyeket hamarosan kiteszek majd az eredeti bejegyzéshez is (ez a bejegyzés időzített - nehogy itt ráfelejtsek :D - de kommentet nem tudok időzítve kitenni), rengeteg jó válasz született. Eleve hatalmas az érdeklődés, őszintén szólva erre nem számítottam, azt hittem, jó, ha 3-4 érdeklődő/játékos lesz. Egyedül azt sajnáltam, hogy volt olyan, amikor valaki a helyes megoldását módosította helytelenre, ez esetben sajnos nem tudtam megadni a pontot. :(

Az első kérdésre, miszerint Hányszor jelölték Oscar-díjra Jennifer Lawrence-t összesen? a helyes válasz az volt, hogy 4-szer. (2010 - Hallgatás Törvénye, 2012 - Napos Oldal, 2013 - Amerikai Botrány, 2015 - Joy) Ebből egyet nyert meg, a Legjobb Színésznő díját a Napos Oldalban mutatott előadásáért. Sokan eltaláltátok tehát, ehhez gratulálok!!

Ne feledd, a hónap során négy kérdésre kell válaszolni Jennifer Lawrence-szel kapcsolatban. Ha tudod a választ, ne halogasd a válaszadást, mert a gyorsaság is számít: az elsőként válaszoló ugyanis 5, a második jó válasz 4, a harmadik 3, a negyedik 2, az összes többi helyes válasz pedig 1-1 pontot ér. A végén összegzem a pontokat és a legtöbb pontot elérő játékos nyer.
És hogy mit? Egy eredeti aláírású kb. A4-es nagyságú Jennifer Lawrence posztert. Ezt:


A mai kérdés pedig, amelyre kommentben várom a válaszokat, a következő:

Jennifer Lawrence melyik Éhezők Viadala-beli szereplőtársával származik egy vidékről és melyik ez a vidék/állam?

Mindkét kérdésre válaszolni kell, erre pedig egészen a következő kérdés megjelenéséig van lehetőségetek. Elég sokszor volt erről szó, szóval, aki kicsit is képben van a színésznőt illetően, minden bizonnyal tudni fogja a helyes válaszokat! Addig nem teszem ki a válaszokat, csak amikor elárultam a megfejtést és az azutáni kommenteket már nem fogadom el. Ne feledd, a kérdések feltevésének - ellentétben mondjuk a fanfiction-nel - nincs konkrét időpontja, szeptemberben bármikor érkezhetnek, szóval légy résen.

Kérek mindenkit, aki nem regisztrált névvel játszik, hogy az egyértelmű azonosítás kedvéért vagy egy állandó nevet írjon be válaszadáskor vagy írja alá a kommentet egy - szintén - állandó névvel!!

Sok sikert és jó játékot mindenkinek!! :)

19 megjegyzés:

 1. Josh Hutcherson - Kentucky USA

  VálaszTörlés
 2. Szia!
  A kérdésre a válasz: Josh Hutcherson. Az állam neve: Kentucky.
  Üdv:
  László

  VálaszTörlés
 3. Jennifer Lawrence és Josh Hutcherson Kentucky-ban születtek,az Egyesült Államokban!

  VálaszTörlés
 4. Josh Hutcherson, és mindketten Kentuckyból származnak.

  VálaszTörlés
 5. Az allam: Kentucky, és Josh is ott szuletett :)

  VálaszTörlés
 6. Josh Hutcherson. Kentucky, Egyesült Államok.

  VálaszTörlés
 7. Hello. Hajma Noémi vagyok
  Josh Hutchersonnal, mégpedig Kentucky-ból, USA

  VálaszTörlés
 8. Josh Hutcherson-nal mind ketten Union Kentucky-ból származnak!!!!

  VálaszTörlés
 9. Joshsal. :)) Kentuckyból származnak mindketten.

  VálaszTörlés
 10. Mivel úgy tűnik, az első fordulót elbuktam és a matematikai esélyem elég alacsonyra csökkent, így azt hiszem feladom ezt a játékot! Természetesen követni fogom a történéseket, csak nem veszek részt a játékban.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Sajnálnám. Leginkább, mert játszani jó :) És pláne mert - jelen pillanatban még mindenképpen - matematikai esélyed még simán van. De a Te döntésed, tiszteletben tartom. Azért aludj még rá egyet ;)

   Törlés
  2. Úgy érzem most, mintha nyerésre állnék��
   Komolyra fordulva, nyerni már én se fogok, pláne ha legközelebb is percekkel később lesz kitéve, mint ahogy én leléptem az oldalról, de sebaj, azért az 100. helyről is válaszolgatok, legalább nem unatkozom ��

   Törlés
 11. Josh Hutcherson

  Wehovszky Kíra

  VálaszTörlés