2016. szeptember 18., vasárnap

Jennifer Lawrence nyereményjáték - 3. forduló

Picit veszítettetek lelkesedésetekből, nagyjából lefeleződött a mezőny, bár persze nem dőlt még el semmi, bármikor be lehet szállni a játékba, bár innentől kezdve csak az utolsó két forduló kérdésre lehet válaszolni.

A múltkori kérdésre, miszerint Jennifer Lawrence melyik Éhezők Viadala szereplőtársával származik egy vidékről és melyik ez a vidék/állam?-ra szinte kizárólag helyes válaszokat adtatok, csak egy-két esetben volt kissé hiányos a válasz, amely természetesen az volt, hogy Josh Hutchersonnal származnak mindketten Kentucky-ból.

Ne feledd, a hónap során négy kérdésre kell válaszolni Jennifer Lawrence-szel kapcsolatban. Ha tudod a választ, ne halogasd a válaszadást, mert a gyorsaság is számít: az elsőként válaszoló ugyanis 5, a második jó válasz 4, a harmadik 3, a negyedik 2, az összes többi helyes válasz pedig 1-1 pontot ér. A végén összegzem a pontokat és a legtöbb pontot elérő játékos nyer.
És hogy mit? Egy eredeti aláírású kb. A4-es nagyságú Jennifer Lawrence posztert. Ezt:


A mai kérdés pedig, amelyre kommentben várom a válaszokat, a következő:

Hogy hívják Jennifer Lawrence két unokaöccsét, akik a sorozat epilógusában szerepeltek?

Mindkét kissrác nevét várom válaszként, erre pedig egészen a következő kérdés megjelenéséig van lehetőségetek. Az oldalon is szerepelt cikk a fiúkról, de máshonnan is kinyomozható az infó :) Addig nem teszem ki a válaszokat, csak amikor a következő forduló alkalmával elárultam a megfejtést és az azutáni kommenteket már nem fogadom el. Ne feledd, a kérdések feltevésének - ellentétben mondjuk a fanfiction-nel - nincs konkrét időpontja, szeptemberben bármikor érkezhetnek, szóval légy résen.

Kérek mindenkit, aki nem regisztrált névvel játszik, hogy az egyértelmű azonosítás kedvéért vagy egy állandó nevet írjon be válaszadáskor vagy írja alá a kommentet egy - szintén - állandó névvel!!

Sok sikert és jó játékot mindenkinek!! :)

21 megjegyzés:

  1. Bear és Theodore

    Kíra Wehovszky

    VálaszTörlés
  2. Na jó. Megpróbálom mégis. Bear és Theodore. Bereczky Réka (ha esetleg 2x menne el lefagyott a közzétételnél, nem akartam duplázni.)

    VálaszTörlés
  3. Na jó. Megpróbálom mégis. Bear és Theodore. Bereczky Réka (bocsi, nem tudom mi van a nettel, egyszer szeretném csak elküldeni.

    VálaszTörlés
  4. Bear Lawrence és Theodore Lawrence.

    VálaszTörlés
  5. Theodore, es Bear Lawrence :)

    VálaszTörlés
  6. Szia!

    Theodore Lawrence és Bear Lawrence a neve Jennifer Lawrence két unokaöccsének, akik az epilógusban szerepet kaptak.
    Üdv:
    László

    VálaszTörlés
  7. Bear és Theodore látható a film utolsó jelenetében ( az előző játékról sajnos lemaraftam :,( )

    VálaszTörlés
  8. Bear és Theodore :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Na, ez az a válasz, amire nem tudtam pontot adni. Ugyanis nem derül ki, kinek adjam... Még jó, hogy külön kértem, hogy írjatok nevet.

      Törlés
  9. Bear és Theodore
    Üdv:Frics Imola

    VálaszTörlés
  10. Az idősebbik Bear. A fiatalabbik pedig Theodore. :)

    VálaszTörlés
  11. Válaszok
    1. Mindkettő fiú :)
      De ezért most nem vontam le pontot, a nevek rendben voltak :)

      Törlés