2016. szeptember 10., szombat

Innen-onnan, röviden

Ismét rengeteg friss hírem van a sorozat egykori szereplőinek aktuális projektjei háza tájáról, úgyhogy fogadjátok ezúttal is sok szeretettel.


Részletek ezúttal is az ugrás után.


  • Szokás szerint Jennifer Lawrence-szel kezdünk, akiről mindenféle hírünk van. Elsőként még egy régi/új X-Men: Apokalipszis jelenetfotót nézhettek meg ITT.
  • Persze nem csak vissza-, előre is tekintünk: Az Utazók című filmjének például új posztere jelent meg, amiért IDE KATT. Aki pedig szeretne teljesen képbe kerülni Az Utazók részletei kapcsán, annak az Entertainment Weekly cikkét ajánlom, ahol elolvashatjátok az alaptörténetet, megismerhetitek a főbb- és mellékszereplőket és egyéb híreket, pletykákat, még spoilereket is olvashattok. Mondjuk angolul. 
  • Jennel új Dior kampány is készült, amelynek képei ITT, ITT és ITT láthatóak, a Youtube-on pedig egy kulisszák mögötti videót is megnézhettek a fotózásról. 
  • Josh Hutcherson Késik A Szüret című filmjének előzetesét is megnézhetik az érdeklődők. Az előzetes izgalmas és szívszorító, bár arra érdemes felkészülni, hogy Josh nem főszereplője a filmnek, az előzetesben is csak fel-felbukkan.
  • Josh nemrégiben az SBNN (Straight But Not Narrow nevű melegjogi civil szervezet) egy strandröplabdás rendezvényén is részt vett, amelyről a francia Éhezők Viadala oldalon láthattok egy remek válogatást.
  • Ha emlékeztek még, Josh Hutcherson valamikor tavasszal leforgatta a Future Man című sorozat pilotját, amely - úgy tűnik - olyan sikeres lett, hogy végül a Hulu berendelte az első, 13 epizódos évadot. A sorozat történetéről korábban ITT olvashattatok, a filmből az első képet a The Hollywood Reporter oldalán nézhetitek meg Joshról.
  • Liam Hemsworth A Párbaj című filmjének DVD-je jelent meg az USÁ-ban, most annak 1600 lementett képkockáját nézhetik meg az elszánt Liam rajongók az egyik rajongói oldal galériájában
  • Hasonló a helyzet Sam Claflinnel, akinek a Mielőtt Megismertelek című filmjéből találtok mindösszesen 1400 képkockát, azt pedig nyilván egy Sam Calflin rajongói oldal galériájában. Klassz képek ezek is. Aki szerette a filmet, annak esetleg érdemes megnéznie a film törölt jeleneteit, bár azokban sincs jelen mindig Sam.
  • Hogy Sam esetében is nézzünk előre is, neki a My Cousin Rachel című filmjéből jelent meg az első jelenetfotója, amelyet a Telegraph cikkének elején láthattok. 
  • Szintén Sam Claflin látható a meg-nem-mondom-melyik ország Safari című magazinja 2016. októberi számának címlapján, amiért IDE érdemes kattintani.
  • Jeffrey Wright az egyik szereplője az HBO Westworld című sorozatának, amely októbertől nálunk is látható. A legújabb előzetese alapján elég beteg sorozatnak tűnik, de aki szereti az efféle sci-fi/thriller/western témákat és/vagy Jeffrey Wright-ot, az ki ne hagyja.
  • Willow Shields ezzel a képpel mutatta be őszi olvasmánylistáját. Jó látni, hogy ok értelmes fiatalhoz hasonlóan, ő is olvas :)
  • Amandla Stenberg számára elkezdődött a Minden, minden forgatása és erről képi bizonyítékunk is van. Jaaaj, még nem olvastam a könyvet, de az meg az én őszi olvasmánylistámon szerepel :)
  • Natalie Dormer számára új szerep van kilátásban. A Cressidát alakító színésznő a The Professor And The Madman című filmre szerződött le. A film egy angol professzorról szól (akit Mel Gibson alakít), aki Oxford English Dictionary-hez kezdi el összegyűjteni a szócikkeket, amelyhez egy elmegyógyintézetben élő, gyilkosság miatt elítélt rabtól (Sean Penn) kapja az egyik legnagyobb segítséget 10.000 szócikk által. Natalie Dormer annak a férfinak alakítja a feleségét, akit Penn karaktere megölt és aki családjának a férfi segíteni akar. A film végére egy bonyolult romantikus kapcsolat is kialakul. Izgalmasnak tűnik, ha lesznek további hírek a filmről, természetesen megosztom majd.
  • Francis Lawrence pedig új rendezésre készül, mégpedig a Basilisk című horrorsorozat epizódjait készül rendezni. Ez azért érdekes, mert nem olyan rég újra felröppent a Vörös Galamb rendezésének lehetősége is. Mindenesetre ez a sorozat egy ateista főiskolai pszichiáterről és az ő számítógépzseni tanítványáról szól, akivel olyan bonyodalmakba keverednek, amely során öntudatra ébred egy isten-szerű mesterséges intelligencia.
  • Kis privát a végére: Jena Malone kisfia első publikált képével illusztrálva jelentette be, hogy eljegyezték egymást párjával. Hát, cuki a pici és csodaszép a gyűrű, nem vitás :)

1 megjegyzés:

  1. Hú engem most a Future Man felkeltette az érdeklődésemet, imádom az ilyen hangulatú filmeket/sorozatokat. Na, egy feliratot csak megcsinálnak a magyarok:D
    Köszi az infókat ;)

    VálaszTörlés