2016. december 24., szombat

Boldog karácsonyt!

Ezúttal is nagyon kellemes, békés boldog ünnepeket kívánok minden idelátogatónak!



Az elmúlt években szokás volt, hogy egy-egy fanfiction fordítással próbáltam az Éhezők Viadala hangulatát a karácsonyéval összeolvasztani. Mivel idén egyébként is nagy vállalkozás közepette vagyok (elég hosszúak ám A Jó Feleség fejezetei, sok időmet felemésztik még mindig), nem vállaltam be, hogy új darabbal készüljek, pedig tudom, ha valamiért, a fanficekért igen hálásak vagytok. Persze holnap - vasárnap lévén - érkezik majd A Jó feleség soron következő része, de aki mégis szeretne hangulatba kerülni és szívesen nosztalgiázik, annak a következőket ajánlom:

Személyes legnagyobb kedvencem a Karácsony Mellarkéknál. Szerethető, hihető, karakterhű és nagyon-nagyon jó hangulatú összességében.

A másik kettő kicsit könnyedebb és talán kevésbé történethű, de ilyenkor karácsonykor talán nem bánjuk, ha nem a fájdalom, hanem az öröm kerül előtérbe.
Karácsony a 12. körzetben: 1. rész - 2. rész - 3. rész

Az utolsó egy hosszabb, 6 részes sorozat, amelyben egy párhuzamos univerzmba lépünk, ahol soha nem is volt viadal. A karaktereink viszont a sorozatból valóak, igaz diákok, akik közül karácsonyi időszakban Finnick, Annie és Johanna látogatják meg Katnisst és Peetát a 12. körzetben. Ez is egy boldogabb, felszabadultabb hangulatú sorozat, de annyira szerethető.

4 megjegyzés: